مدیرعامل شركت بازآفرینی شهری:

نرخ سود وام نوسازی بافت فرسوده صفر شد

نرخ سود وام نوسازی بافت فرسوده صفر شد به گزارش فراز برج، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از پرداخت ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات نوسازی بافت فرسوده با نرخ سود صفر درصد اطلاع داد.



به گزارش فراز برج به نقل از مهر، محمود محمودزاده ظهر امروز در نشست خبری تشریح اقدامات دولت سیستم در جهت اجرای نهضت ملی مسکن اظهار نمود: در سامانه نهضت ملی مسکن ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر ثبت نام کردند. بیشتر از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند و متقاضی فعال محسوب می شوند که تابحال به ادارات راه و شهرسازی رجوع یا مدارک خویش را به صورت کامل بارگذاری کرده اند.
وی اضافه کرد: معادل همین میزان زمین آماده سازی و تأمین شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: هفته بعد امکان ثبت نام جدید در سامانه برای شهرهایی که زمین مازاد وجود دارد فراهم می شود.
به گفته محمودزاده ۵۷۶ هزار واحد مسکن شهری و ۱۸۲ هزار واحد روستایی درحال ساخت هستند، ضمن این که ساخت ۳۳۵ هزار واحد هم به صورت خودمالکی شروع شده و ۴۲۰ هزار واحد دیگر کلنگ زنی شده که بزودی وارد مرحله فونداسیون خواهد شد. مجموع این پروژه ها به یک و نیم میلیون می رسد.
در ادامه این نشست علیرضا فخاری معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی و مسکن اظهار داشت: در جهت اجرای نهضت ملی مسکن ۲۳ هزار هکتار اراضی در اختیار این سازمان وارد طرح شده است، ۶۶۰۰ هکتار اراضی مازاد در اختیار سایر دستگاههای دولتی هم بر مبنای قانون جهش تولید مسکن و دستور رئیس جمهور تا آخر شهریور به سازمان ملی زمین و مسکن منتقل می شود. با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور هم تفاهمنامه ای امضا کرده ایم که اگر دستگاههای دولتی اراضی خویش را به وزارت راه و شهرسازی ندهند، اسناد این زمین ها خود به خود به سازمان زمین و مسکن منتقل شود.
وی افزود: ۷۳۰۰ هکتار زمین هم توافق نامه هایی است که برای ساخت مسکن میان وزارت راه و شهرسازی با سایر دستگاه ها به امضا رسیده است، همینطور ۳۳۰۰ هکتار زمین برای شهرک سازی شناسایی و به شرکت عمران شهرهای جدید برای ساخت شهرک های مسکونی منتقل شده که ۱۳۳۸ هکتار آن ابلاغ گردیده است.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن اضافه کرد: ۳۵ هزار هکتار از اراضی دولت خارج از محدوده شهرها قرار دارد که قابل الحاق به محدوده شهرها هستند بنابراین برای توسعه آنها شورای برنامه ریزی استان ها فعال شده اند تا به محدوده شهرها ملحق شوند. زمینهای شناسایی شده در صورت الحاق به محدوده شهرها معادل ساخت ۱.۸ میلیون واحد مسکونی خواهند بود.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، در دولت سیزدهم ۳۱۸۷ واحد مسکن مهر باقی مانده با اعتبار ۱۱۴ میلیارد تومانی سازمان ملی زمین و مسکن به اتمام رسید و ۳۲۲۶ واحد مسکن مهر دیگر در هفته دولت به بهره برداری می رسد.
در ادامه این نشست محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری اظهار داشت: بیشتر از ۱۶۶ هزار هکتار از مساحت شهرها معادل ۲۳ درصد سطوح شهری بافت های نابسامان هستند که ۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، ۶۰ هزار هکتار بافت حاشیه ای، ۳۲ هزار هکتار بافت تاریخی و ۶ هزار هکتار بافت فرسوده با پیشینه روستایی را شامل می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: ۴۹ درصد واحدهای مسکونی واقع در بافت های نابسامان شهری فاقد تاب پذیری در مقابل صدمه ها هستند.
وی تصریح کرد: از آغاز اجرای برنامه نوسازی بافت های فرسوده از سال ۱۳۸۴ تا دولت سیزدهم ۶۷۰ هزار واحد نوسازی شد که از محل تخریب ۲۸۰ هزار واحد فرسوده تولید شدند؛ به صورت متوسط سالانه ۴۰ هزار واحد نوسازی شده است.
آئینی ضمن اشاره به اقدامات دولت سیزدهم جهت تسریع در نوسازی بافت های فرسوده و نابسامان شهری اظهار نمود: تسهیل در صدور پروانه نوسازی، تخصیص دو هزار و ۶۱۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات اشتغالزایی به نوسازی بافت فرسوده و اعطای تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی در تهران که ۱۵۰ میلیون تومان آن با نرخ سود صفر درصد بوده است، همچون این اقدامات است.
به گفته مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ۶۵ هزار واحد در حل حاضر در دست ساخت در بافت های فرسوده است.
وی افزود: تابحال در ۴۳۵ شهر بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان قیر مجانی به بهسازی معابر بافت های فرسوده و حاشیه ای پرداخت شده است ضمن این که برای نخستین بار در قانون بودجه سال جاری دوهزار میلیارد تومان به نوسازی بافت فرسوده و حاشیه ای تخصیص داده شد که درحال طی مراحل دریافت این اعتبار هستیم.
در ادامه این نشست محمود شایان مدیرعامل بانک تخصصی بخش مسکن خاطرنشان کرد: بر مبنای قانون جهش تولید مسکن و بودجه ۱۴۰۰، ۳۶۰ هزار میلیارد تومان برای ساخت ۸۰۰ هزار واحد شهری، ۴۰۰ هزار واحد روستایی به تصویب رسید و بانک مرکزی سهمیه ۲۷ بانک عامل را ابلاغ نمود که سهم بانک عامل بخش مسکن ۳۶ هزار میلیارد تومان بود.
وی اضافه کرد: تسهیلات نهضت ملی مسکن و قانون جهش تولید مسکن خلق نقدینگی نیست که به تورم دامن بزند بلکه ۲۰ درصد وام هایی است که بانکها سالانه پرداخت می کنند اگر این تسهیلات به بخش تولید مسکن بیاید ۷۰ درصد بخش صنعت فعال می شود.
شایان تولید مسکن را پیشران اقتصاد کشور عنوان و اظهار نمود: بانک عامل بخش مسکن به تنهایی ۷۶ هزار میلیارد تومان پارسال به نهضت ملی مسکن تسهیلات داد و این در شرایطی است که برای مسکن مهر که دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد بود و ۱۰ سال طول کشید رقم کل تسهیلات ۵۵ هزار میلیارد تومان بود که پرداخت گردید.
وی خاطرنشان کرد: از آغاز سالجاری تابحال بیشتر از ۴۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات داده ایم که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰۸ درصد رشد داشته است.
وی تصریح کرد: تابحال بانک تخصصی بخش مسکن ۶ هزار فقره تسهیلات کمک ودیعه مسکن معادل ۲۲۰ میلیارد تومان پرداخت کرده است.


منبع:

1401/05/31
20:58:35
5.0 از 5
506
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , بانك مركزی , بهره برداری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
فرازبرج

farazborj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراز برج محفوظ است

فراز برج

ساخت و ساز برج و ساختمان