الحاق دو قطعه اراضی دولتی به محدوده شهر امیدیه استان خوزستان
فراز برج: به گزارش فراز برج، دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران از موافقت با الحاق دو قطعه اراضی به مساحت 40 هکتار در شمال غرب و 28 هکتار در غرب به محدوده شهر امیدیه در امتداد اجرای طرح نهضت ملی مسکن اطلاع داد.
به گزارش فراز برج به نقل از مهر، غلامرضا کاظمیان دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در مکاتبه با موالی زاده استاندار خوزستان، مصوبه شورا را با موضوع مغایرت اساسی طرح تفصیلی با طرح جامع شهر امیدیه اعلام نمود.
بر همین اساس، شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه مورخ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ مصوبات جلسات مورخ ۱۲ شهریور ۱۴۰۱ و ۲۱ آبان ۱۴۰۲ شورای برنامه ریزی و توسعه استان خوزستان درباب مغایرت اساسی طرح تفصیلی با طرح جامع شهر امیدیه موضوع بررسی الحاق دو قطعه اراضی دولتی به مساحت ۴۰ هکتار در شمال غرب و ۲۸ هکتار در غرب به محدوده شهر امیدیه در امتداد طرح نهضت ملی مسکن را باتوجه به صورتجلسه مورخ ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ کمیته فنی شماره یک مورد بررسی قرار داد و با الحاق اراضی به محدوده شهر امیدیه با رعایت موارد زیر موافقت کرد:
۱- در اراضی ۴۰ هکتاری عرصه متداخل با حریم ۱۵۰۰ متر شهرک صنعتی امیدیه حذف و محدوده اراضی بر معبر موجود در سمت غرب اراضی منطبق شود، همین طور حریم راه و نوار تاسیساتی با نظر اداره کل راهداری از بخش جنوبی اراضی الحاقی حذف شود.
۲- با تأکید بر مسئولیت تثبیت و قطعیت مالکیت اراضی بر عهده اداره کل راه و شهرسازی استان و باتوجه به تعهدات دولت در استان خوزستان و شهر امیدیه جهت تامین اراضی برای طرح نهضت ملی مسکن، قانون جوانی جمعیت و … و عدم تکافوی اراضی تامین شده قبلی در قالب مصوبات مراجع ملی و استانی، طرح تفصیلی اراضی برمبنای تراکم الگوی غالب شهر و مسکن مهر تولید شده در ضلع شرقی سایت پیشنهادی (۱۸۰ درصد در ۳ طبقه) بطور متوسط با واحد پذیری ۵۰ واحد در هکتار و تامین سطوح و سرانه های خدماتی، در مقیاس محله تا شهر، برمبنای مصوبه شورای عالی در حوزه «تدقیق تعاریف و مفاهیم کاربری های شهری و تعیین سرانه آنها» و رعایت موارد زیر به تصویب کمیسیون ماده (۵) رسیده و مبنای اقدامات بعدی شود:
۳- به تصریح نماینده وزارت نیرو، هرگونه تامین آب برای استقرار جمعیت در اراضی الحاقی، فقط بوسیله مدیریت مصرف منابع فعلی آب آشامیدنی شهر ممکن خواهد بود.
۴-مطالعات ساماندهی آب های سطحی و پس آب ها، با همکاری و تأیید شرکت آب منطقه ای تهیه و در طرح رعایت شود.
۵- مطالعات پدافندغیرعامل بر طبق مصوبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ شورای عالی انجام و به تائید اداره کل پدافندغیرعامل استان رسیده و نتایج در طرح لحاظ شود.
۶- مطالعات عارضه سنجی ترافیکی تهیه و در شورای هماهنگی ترافیک استان مورد بررسی و تأیید قرار گیرد و نتایج آن در طرح لحاظ شود. همین طور گرفتن هرگونه دسترسی از محورهای مواصلاتی پیرامونی با هماهنگی و استعلام از اداره کل راهداری استان انجام پذیرد. در ضمن سلسله مراتب راه ها برمبنای بخشنامه طراحی معابر شهری با رعایت توزیع متوازن کاربری بر روی شبکه طراحی شود.
۷ -با استناد به بند ح ذیل ماده ۱۳ قانون مدیریت بحران کشور، بر تهیه پیوست کاهش خطر برمبنای دستورالعمل ابلاغی سازمان مدیریت بحران کشور تأکید می شود.
۸- به استناد نامه شماره ۷۶۸۰۴/۴۱۳/۱۴۰۲ مورخ ۹ بهمن ۱۴۰۲ شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، باتوجه به وجود فرودگاه اختصاصی شرکت مزبور در مجاورت اراضی ۲۸ هکتاری پیشنهادی رعایت حداکثر ارتفاع مجاز سازه ها در اراضی الحاقی به شرح جدول پیوست نامه مذکور الزامی است.
۹- بنا بر تأکید نماینده وزارت جهاد کشاورزی درباب مبنای سند مالکیت دولت، درصورت زراعی بودن اراضی دولت، گرفتن مجوز کمیسیون تبصره یک ماده یک الزامی است.
در پایان آمده است: دراجرای ماده ۴۲ بخشنامه نحوه بررسی طرح ها، محدوده طرح با اعمال الحاقات مذکور جهت ابلاغ در اختیار دبیرخانه شورای عالی قرار گیرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب