بازار دلار آماده ریزش قیمت هاست؟

بازار دلار آماده ریزش قیمت هاست؟ به گزارش فراز برج دنیای اقتصاد نوشت: در نخستین روز هفته، سكه تمام بهار آزادی از مرز چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومان عقب نشینی كرد و دلار به زیر سطح روانی ۱۳ هزار تومانی رفت. روز شنبه، دلار ۲۰۰ تومان از ارزش خویش را از دست داد و به بهای ۱۲ هزار و ۹۳۰ تومان رسید.


این كمترین قیمت دلار از ۲۰ خرداد ماه بود و باعث شد كه بار دیگر انتظارات كاهشی در بازار فعال تر شوند. حتی عنوان شد كه بعد از ساعت چهار بعدازظهر قیمت های پایین تری هم در بازار به ثبت رسید. بعضی از معامله گران اعتقاد داشتند در صورتیكه دلار زیر مرز ۱۳ هزار تومانی تثبیت شود، احتمال افت قیمت تا محدوده ۱۱ هزار و ۸۰۰ تومانی وجود خواهد داشت، در مقابل بخش دیگری از بازیگران ارزی باور داشتند، دلار تا زمانی كه كف قیمت قبلی را نشكسته است، نمی توان انتظار نزول قیمتی بیشتر را داشت. به گفته آنها، دلار یك مرتبه در تاریخ ۱۹ خرداد ماه به محدوده ۱۲ هزار و ۶۰۰ تومانی برخورد كرد و از آن نقطه خریدها افزایش پیدا كرد، بدین سبب تا زمانی كه این سطح شكسته نشده است، نمی توان انتطار نزول شدیدتر را داشت. همزمان با افت قیمت دلار در بازار سكه، این فلز گرانبها ۸۰ هزار تومان از ارزش خویش را از دست داد و به بهای چهار میلیون و ۵۵۰ هزار تومان رسید. افت سكه در شرایطی رقم خورد كه در انتهای هفته گذشته پنج هزار تومان افزایش قیمت را به ثبت رسانده بود.
البته افت روز شنبه در حالی رقم خورد كه همچنان حباب فلز گرانبهای داخلی با در نظر گرفتن مالیات ارزش افزوده بالای منفی ۱۰۰ هزار تومان است. در واقع روز گذشته تا حدود ساعت چهار بعدازظهر ارزش ذاتی سكه با در نظر گرفتن مالیات ارزش افزوده حدود چهار میلیون و ۶۸۰ هزار تومان بود كه ۱۳۰ هزار تومان با قیمت بازار فاصله داشت. این حباب به این علت در بازار به وجود آمده است كه با وجود افزایش بهای اونس در بازارهای جهانی، قیمت سكه در بازار داخلی توجه چندانی به آن نكرده و بیشتر همسو با حركت كاهشی دلار در بازار داخلی تكان خورده است. از نظر فعالان بازار سكه، در ایام اخیر مردم عادی تمایلی برای خرید سكه از خود نشان نمی دهند و گاها برخی از شركت كنندگان در طرح پیش فروش سكه در سمت عرضه وارد بازار شده اند. با این وجود آنچه بیشتر در معاملات به چشم می آید، كاهش حجم خرید و فروش در بازار سكه است، بطوریكه یك فعال رسمی بازار سكه روز گذشته می گفت روز گذشته در یك ساعت شروع بازار حتی یك مراجع واقعی برای خرید و فروش سكه به مغازه وی نیامد. او دلیلی برای این كاهش تقاضا در بازار سكه نداشت و از این بی دلیلی، با لبخند گرمای هوا را عامل كاهش تقاضا می دانست و همز مان این مساله را نادیده می گرفت كه در همین مقطع زمانی در سال قبل بازار سكه با چه نوسانات سنگینی مواجه بود. عامل اصلی افت دلار بیشتر فعالان بازار ارز نبود تقاضا در بازار را بعنوان مهم ترین عاملی در نظر گرفتند كه زمینه ساز كاهش قیمت در بازار ارز شد. به باور این دسته، معامله گران در ایام اخیر به واسطه كاهش نوسانات در بازار، تمایل چندانی برای ورود به بازار نداشته اند. در این میان، كاهش امیدها برای عبور دلار از محدوده ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومانی به تدریج باعث شده است كه فروش ها در بازار افزایش پیدا كند و در نتیجه قیمت دلار به زیر سطح ۱۳ هزار تومانی برود. عامل مهم دیگری كه در كاهش قیمت دلار در روز شنبه نقش داشت، نزول نرخ حواله درهم بود. 223223

1398/04/10
20:07:17
5.0 از 5
4451
تگهای خبر: افزایش قیمت , اقتصاد , خرید و فروش , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
فرازبرج

farazborj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراز برج محفوظ است

فراز برج

ساخت و ساز برج و ساختمان