یك مهندس در حوزه معماری و متخصص صنعت ساختمان سازی با بیان این نكته كه استفاده از معماری ارگانیك برای تمام اقشار جامعه با هر سطح اقتصادی ممكن خواهد بود توضیح داد: متاسفانه ما در كشور به سمت تجمل گرایی می رویم در صورتی كه با هزینه هایی بسیار پایین تر از سطح انتظار می توانیم فضایی سازگار با محیط زیست داشته باشیم.
فرشاد حسینی در حاشیه اولین سمپوزیوم معماری پویا گفت: پویا بودن باید به نحوی باشد كه در لحظه نخست به مخاطب انتقال پیدا كند این موضوع می تواند حتی با قرار دادن درختچه ای در فضایی هرچند كوچك اتفاق بیافتد.
وی با بیان اینكه جهان كنونی محتاج استفاده از انرژی های تجدید پذیر است گفت: بشر ناچار است برای ادامه حیات خود روی كره زمین از انرژی هایی استفاده كند كه تمام نشود كه در این میان كار معماران و شهرسازان به عنوان فراهم كننده آسایش بشری صدچندان است.
وی افزود: یك معمار باید در راستای ایجاد یك فضای ارگانیك شهری با طراحی خود به مردم عادی آموزش دهد تا رفته رفته در سطح شهر شاهد فضاهایی در تعامل با محیط زیست باشیم.
حسینی به جنبه های مختلف پویایی در منابع موجود در كره زمین اشاره كرد و گفت: پویا بودن باید از تمامی لحاظ از جمله منابع آب،برق و گاز دیده شود و ساخت ساختمان هایی كه بیشترین كمك را به تمامی منابع داشته باشند باید در اولویت معماران و طراحان قرار بگیرد.
وی ادامه داد: در طراحی ساختمان ها با بهره گیری از پنل های خورشیدی و یا استفاده از آب های خاكستری برای آبیاری درختان با توجه به كمبود آب در كشور با استفاده از سیستم های خاص كه طراحی آن بر عهده طراحان است می توانیم علاوه بر حفظ محیط زیست ساختمانی مدرن و مورد نیاز روز داشته باشته باشیم.
حسینی با بیان این نكته كه استفاده از معماری ارگانیك برای تمام اقشار جامعه با هر سطح اقتصادی ممكن خواهد بود توضیح داد: متاسفانه ما در كشور به سمت تجمل گرایی می رویم در صورتی كه با هزینه هایی بسیار پایین تر از سطح انتظار می توانیم فضایی سازگار با محیط زیست داشته باشیم به عنوان مثال در ایجاد یك بام سبز نباید خود را ملزم به قراردادن استخر و یا باربیكیو مجهز بدانیم بلكه با كاشت درختان چهار فصل ارزان قیمت و قراردادن چند صندلی به عنوان فضایی برای نشستن می توانیم بهترین بهره را از اكسیژن موجود در گیاه و احساس آرامش از رنگ سبز آن ببریم.