آزاد راه مراغه-هشترود ارتباطات بین المللی را تسهیل می کند
فراز برج: به گزارش فراز برج، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا اظهار داشت: آزاد راه مراغه - هشترود در راه ترانزیت قرار دارد و ارتباطات بین المللی را آسان می کند بنابراین در توسعه ملی موثر است.
به گزارش فراز برج به نقل از مهر، سردار سرتیپ پاسدار عبدالرضا عابد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء در آیین افتتاح بخش از آزاد راه مراغه-هشترود به طول ۲۹ کیلومتر توسعه زیرساخت های حمل و نقل بخصوص آزاد راه ها را در توسعه ملی مؤثر دانست و اظهار داشت: آزاد راه مراغه – هشترود هم از آنجاییکه در راه ترانزیت قرار دارد و ارتباطات بین المللی را آسان می کند به نوبه خود در توسعه ملی مؤثر است.
وی اضافه کرد: این قرارگاه در طول ۳۵ سال خدمت، یک هزار و ۷۵ کیلومتر آزادراه، چهار هزار و ۸۰۰ کیلومتر خط آهن و سه هزار کیلومتر بزرگراه و راه اصلی راه اندازی کرده یا درحال ساخت است.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء اظهار داشت: این قرارگاه هم اینک در نقاط کشور درحال راه اندازی شریان های ارتباطی گوناگونی است که ان شا الله در آینده نزدیک شاهد بهره برداری بعضی از آنها خواهیم بود.
سردار عابد در ادامه بیان نمود: قرارگاه سازندگی علاوه بر ده ها پروژه که قبلاً در آذربایجان شرقی تکمیل و تحویل داده است هم اکنون ۲۱ پروژه فعال در این استان دارد که بر مبنای هماهنگی های با کارفرمایان و مسئولان استانی با جدیت تمام درحال کار برای اتمام و به بهره برداری رساندن آنها است.
وی در انتها از وزیر راه و شهرسازی و سایر مسؤلان و دست اندرکاران پروژه آزاد راه مراغه-هشترود تشکر و تقدیر نمود و اظهار داشت: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا به منظور ایجاد انگیزه و اشتیاق برای بخش خصوصی و سایرین مبادرت به سرمایه گذاری در این پروژه آزادراهی کرده است.
منبع: farazborj.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب