توسعه راه آهن خواف - هرات در مسافرت هیات ایرانی به افغانستان
فراز برج: فراز برج: هیئتی متشکل از مقامات وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور خارجه و استانداری خراسان جنوبی با هدف بررسی ظرفیتهای حمل و نقل، رفع موانع ترانزیت و گسترش کارهای اقتصادی، به افغانستان سفر کردند.
به گزارش فراز برج به نقل از مهر، هیئتی بلندپایه از ایران به ریاست معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی جهت بررسی ظرفیتهای ترانزیتی، خصوصاً توسعه راه آهن خواف- هرات و گسترش همکاریهای حمل ونقلی و عمرانی، توسعه تجارت و رفع موانع ترانزیت به افغانستان سفر کرد.
یکی از برنامه های این هیات که متشکل از معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی، معاون اقتصادی وزیر خارجه و استاندار خراسان جنوبی است، بررسی مشکلات و ظرفیتهای خط آهن خواف - هرات و محور ماهی رود به فراه است.
«سید عبدالله ارجائی» معاون وزیر راه و شهرسازی در تبیین برنامه های این سفر اظهار داشت: برمبنای قانون باید میزان ترانزیت از کشور به ۴۰ میلیون تن در سال افزایش یابد و این مهم بدون توجه کافی به همسایگان و تکمیل کریدورهای شرق به غرب و شمال به جنوب ممکن نیست.
ارجائی اضافه کرد: افغانستان نیاز به ارتباط با اروپا و اتصال به آب های آزاد دارد که جمهوری اسلامی می تواند با بهره گیری از این فرصت، زمینه های مناسبی برای ارزآوری کشور فراهم آورد.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: در این سفر کوشیدیم برای فعالیت بخش خصوصی ایرانی در افغانستان زمینه لازم را فراهم نماییم. همین طور در این سفر علاوه بر مسایل حمل و نقلی درباب صادرات مصالح ساختمانی، دانش فنی و فعال شدن بخش خصوصی ایرانی در ساخت مسکن در افغانستان نیز مذاکراتی انجام شد.
منبع: farazborj.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب